Jord- og beton
arbejde
Kloakmester
arbejde
Entreprenør
arbejde
Slamsugning
Anlægs
arbejde
Previous slide
Next slide

Vi tilbyder

en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor:

Alt indenfor entreprenørarbejde

Jordarbejde / gravearbejde, støbning af fundamenter, tilbygninger, rørlægning, oprensning af søer og grøfter, nedbrydning m.m.

Læs mere ...

Jord- og betonarbejde

Fundament til dit nye hus, ny kælder, eller eller et helt andet projekt? Så har MultiVikaren ApS mange års erfaring i at udføre jord og betonarbejde for både private og erhvervskunder over hele Nordjylland.

Læs mere ...

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester udfører vi kloakering, nyopførelser og renovering af eksisterende rør, højtryks-spuling og slamsugning. Vi er også certificeret til montering af rottespær.

Læs mere ...

Slamsugning / Spuling

Vi tilbyder slamsugning og spuling af brønde, kloakker, tanke og drænrør, og vi sørger selvfølgelig for miljørigtig bortskaffelse.

Læs mere ...

Anlægsarbejde

Hos MultiVikaren ApS udfører vi alle former for anlægsarbejde, både små og store opgaver, for private, virksomheder og institutioner. Vi lægger vægt på høj kvalitet, grundighed, og sans for detaljerne. Vi hjælper jer med at jeres ideer og planer bliver en realitet, fra start af projektet til vi står med et færdigt resultat.

Læs mere ...

Flisebelægninger

Vi har stor erfaring i belægningsarbejde indenfor alle former for sten, fliser, grus m.m.. Vi står for dit projektet fra start til slut og rådgiver dig gerne omkring hvad der passer netop til dit hus.

Læs mere ...

TV-Inspektion

Med vores tv-inspektionsudstyr finder vi hurtigt ind til problemet, og som Autoriseret Kloakmester sørger vi selvfølgelig også for at udbedre skaden hurtigst muligt.

Læs mere ...

Vognmandskørsel

Vi tilbyder alle former for vognmandskørsel, til private og erhverv.
Ligeledes har vi containere til udlejning, til bortskaffelse af have- og byggeaffald, murbrokker etc.

Læs mere ...

På vores sider, kan du læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og finde inspiration til dine næste projekter.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 21295967 el. e-mail: multivikaren@multivikaren.dk

Venlig hilsen

MultiVikaren ApS

Michael Nielsen