Jord- og beton
arbejde
Kloakmester
arbejde
Entreprenør
arbejde
Slamsugning
Anlægs
arbejde
Previous slide
Next slide

Om MultiVikaren ApS 

Målsætning

Hos MultiVikaren ApS v. Michael Nielsen er det vores målsætning at hjælpe virksomheder og private med forskellige opgaver – store som små og selvfølgelig til en pris, hvor alle kan være med.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, for at opnå et resultat som både du og vi er tilfredse med. Vi gør vores bedste for at du, som kunde, skal opnå tilfredshed via god service, effektivitet, grundighed og øje for detaljerne.

Får du hjælp af MultiVikaren ApS, vil du opleve en tæt kontakt omkring opgaven og en hyggelig service, hvor vi tager en kop kaffe og snakker om tingene.

Kvalitetssikring

Hos MultiVikaren ApS forgår alt kvalitetssikring digitalt, for at bevare overblikket over opgaverne.

Arbejdsmiljø

Hos MultiVikaren ApS interessere vi os for et sundt arbejdsmiljø, og vi prioritere arbejdsredskaber, som er medvirkende til at reducere tunge løft. Ligeledes vægter vi højt at sende vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser, så både virksomheden og medarbejdere altid er opdaterede i forhold til vores arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål til os?

Er du altid velkommen til at kontakte os:

MultiVikaren ApS
v. Michael Nielsen
Postholdervej 34, 9830 Tårs
E-mail: multivikaren@multivikaren.dk
Tlf. +45 21295967
CVR. nr. 44148129

 

Artikel

Navnet MultiVikaren og logoet med den praktiske gris rimer faktisk ikke med virksomhedens aktuelle virkelighed. MultiVikaren er i dag en egentlig entreprenør-forretning og har bidt sig fast med udgangspunkt i Tårs og virkeområde i hele Hjørring kommune med enkelte afstikkere til de omkringliggende kommuner.

”Men navnet og logoet er gennem årene blevet synonym med min virksomhed. Det er vores ”brand”, og det har jeg det godt med. Og det vil i øvrigt være dyrt at ændre og tage lang tid at oparbejde en tilsvarende genkendelsesværdi,” siger Michael Nielsen, der ejer og driver Multivikaren.

Det har han gjort siden 2008, hvor han opgav en mangeårig drøm om at drive landbrug og i stedet blev iværksætter med tilbud om at blive den vikar, der kunne hjælpe med mindre praktiske opgaver af enhver art. Deraf navnet MultiVikaren.

Det gik efterhånden ganske godt. Michael Nielsen ansatte sin første medarbejder i 2012. Året efter blev han autoriseret kloakmester, og det gav baggrund for gradvist at ændre MultiVikaren til en egentlig entreprenør-virksomhed med et stigende antal ansatte og en efterhånden omfattende maskinpark.

Dermed blev det efterhånden også for besværligt at drive virksomheden fra privatadressen, og i 2017 købte Michael Nielsen den tidligere materielgård på Postholdervej af Hjørring Kommune, og efter en renovering er den nu et tidssvarende domicil for virksomheden.

I december udvidede Michael Nielsen med ét slag forretningsområdet med 50 pct. ved overtagelse af en anden Tårs-virksomhed, Nordjysk Mini Dozer, hvis ejer på grund af sygdom valgte at afhænde sin virksomhed.

”Dermed har vi en størrelse, som i hvert fald lige nu er meget passende. Vi er ikke for store til fortsat at udføre opgaver for både private og virksomheder – men store nok til at byde ind på anlægsopgaver af et vist omfang som f. eks. kloakering og anlægsprojekter i offentligt regi,” siger Michael Nielsen.

Igennem årene som selvstændig har Michael Nielsen i vidt omfang benyttet sig af rådgivning hos Hjørring ErhvervsCenter.

”Fra starten som iværksætter fik jeg stor hjælp med at komme i gang og desuden kontakt til et netværk af andre i samme situation, som jeg fortsat trækker på. I de senere år har jeg først og fremmest trukket på erhvervscentrets konsulenter til sparring omkring strategiske spørgsmål, og de har hjulpet mig til afklaring om, hvordan jeg bedst muligt kan udvikle virksomheden,” siger Michael Nielsen.

Kilde: hjec.dk.