Jord- og beton
arbejde
Kloakmester
arbejde
Entreprenør
arbejde
Slamsugning
Anlægs
arbejde
Previous slide
Next slide

Referencer

Entreprenørarbejde

Sent i efteråret 2017 fik jeg en beklagelig omfattende skade på min ca. 1200 m2 store græsplæne, hvor der ca. midt i plænen er anlagt en sø med et ca. 100 m2 stort vandspejl. Skaden på græsplænen var en forsikringsskade, hvis teknikalitet jeg ikke var involveret i, men det stod klart, at græsplænen skulle lægges helt om.

Skadevolder besluttede, at renovering/omlægning af græsplænen skulle udføres af Multivikaren i Tårs, v/ Michael Nielsen.

Efter aftale med mig besigtigede Michael Nielsen den ødelagte græsplæne, og tidspunktet taget i betragtning anbefalede han, at arbejdet først blev påbegyndt i begyndelsen af april 2018. Det blev besluttet, at der skulle ske en mindre udvidelse af græsplænen, hvilket indebar en del brolægnings arbejde, hvilket naturligvis skulle ske for min personlige regning.

Jeg er meget meget glad for, at jeg efter arbejdets udførelse har mulighed for at skrive denne anbefaling, og den gælder Michael Nielsen personligt, hans medarbejdere, der udførte arbejdet og kvaliteten af det samlede udførte arbejde.

Michael Nielsen holdt i hele forløbet, ned til mindste detalje, hvad der var aftalt.

Michael Nielsen og 4-5 af hans medarbejdere, der udførte det samlede arbejde var yderst professionelle, dygtige, samarbejdsvillige og de levede til fulde op til deres motto om, at en tilfreds kunde er en god og glad kunde.

Det samlede arbejde blev afsluttet til den lovede tid, og jeg blev omhyggeligt rådgivet om, hvorledes jeg skulle passe og pleje den nyanlagte græsplæne.

Sammen med Michael Nielasen gennemgik jeg afslutningsvis det samlede arbejde, og på trods et ihærdigt forsøg fra min side, lykkedes det mig ikke at finde en eneste detalje ved det udførte arbejde, jeg ikke kunne godkende.

Alt arbejde var ganske enkelt udført udført til perfektion.

Får jeg fremadrettet behov for hjælp til udførelse af entreprenørarbejde, vil Multivikaren v/ Michael Nielsen helt sikkert være mit førstevalg.

Lars Hansen

Flisebelægninger

Anlægning af nye terasser samt indkørsel Multivikaren trådte til, da vi havde allermest brug for det…. 

Vi skulle have lagt ny flisebelægning og lavet nyt underlag på vores terasser og indkørsel.

I første omgang havde vi allieret os med en anden aktør, som det viste sig slet ikke kunne lægge fliser :-/  og hele vores fliseprojekt gik i stå, hvilket var katastrofalt, da hele haven og indkørsel var gravet op, og vi skulle have studentergilde for vores datter 3 uger senere. 

Vi blevet anbefalet Michael / Multivikaren af nogen venner, og det har vi bestemt aldrig fortrudt.

Michael lovede, at vi nok skulle nå at få det hele færdigt til studentergildet, og på bare 14 dage var alt lavet færdigt (hurtigt og yderst professionelt), og vi glædes over resultatet hver dag. 

Vi kan kun give Michael de bedste anbefalinger,  og næste gang vi har et projekt, ringer vi helt sikkert til Michael igen. 

Venlig hilsen Fam. Jørgensen

Have- og anlægsarbejde

”Michael klarede hele projektet med anlægning af nyt græs i et gammelt bed, helt perfekt. Ikke alene var han væsentlig billigere en andre, han formåde også at rådgive og vejlede os med gode forslag til, hvordan vi bedst kunne anlægge den nye græsplæne.

Vi er fuldt ud tilfredse, og har allerede næste projekt klar til Michael”

Allan Nielsen, Morild